Kobercový alebo siaty trávnik.

19.02.2021 21:42

Pre rok 2024 pripravujeme záťaži odolný kobercový trávnik určený pre použitie v záhradách rodinných domov, na športoviskách a plochách parkovej zelene na výrobu ktorého boli použité trávne osivá najlepších odrôd.

Cena kobercového trávnika na kľúč je od 6,50 Eur/m2 do 12,00 Eur/m2 + doprava trávnika NV s hydraulickou rukou.  

Cena 12,00 Eur zahŕňa: finálne spracovanie zeme spätnou frézou do hĺbky 15 cm, ručné tvarovanie pozemku, sieťku proti krtom,  kobercový trávnik s položením, štartovacie hnojivo so Zeolitom, priečne valcovanie trávnika, sekvenčné nastavenie závlahy, poradenský servis.

 

Pre tých, ktorí sa rozhodli pre siaty trávnik, ponúkame kompletný balík od spracovania zeme až po samotný výsev.

 

Cena siateho trávnika bez sieťky proti krtom je od 4,50 Eur/m2 do 6,50 Eur/m2.

Cena 6,50 Eur zahŕňa: finálne spracovanie zeme spätnou frézou do hĺbky 15 cm, ručné tvarovanie pozemku, trávne semeno AUSTROSAAT, samotný výsev trávnika, štartovacie hnojivo so Zeolitom, priečne valcovanie trávnika, sekvenčné nastavenie závlahy, poradenský servis.

 

V prípade, že je pozemok silne zaburinený, pozemok je bezprostredne po stavbe, je veľmi ujazdený a zem je tvrdá, je potrebné navoziť chýbajúcu zem a následne ju spracovať atd. je možné si u nás objednať ďalšie služby, vedúce k perfektnej príprave pozemku a zeme pod trávnik vysoko výkonným strojom, ktorý disponuje rôznymi vymeniteľnými zariadeniami, ako je nakladacia lyžica, bagrovacia podkopova lyžica, vyrovnávacie brány, spätná fréza, rozrývač tvrdej zeme a vytrhávač koreňov... Zabezpečíme aj kontajner na odpad o objeme 3-5m3.

Späť